Grof Božović: Iz Zenita me niko nije zvao

"Nema ništa novo. Sa mnom niko iz Zenita nije razgovarao. Možda sam nekome interesantan, ali nismo imali nikakav kontakt", rekao je Božović
59 pregleda 4 komentar(a)
grof božović, Foto: Arsenaltula.ru
grof božović, Foto: Arsenaltula.ru
Ažurirano: 13.05.2018. 14:47h

Miodrag Božović završio je sezonu na klupi Arsenala pobjedom nad šampionom Lokomotivom u Tuli 2:0, u posljednjem kolu prvenstva.

Veliki trijumf na kraju sezone mogao bi da bude i njegov posljednji na klupi "oružara", jer je Grof, kako javljaju ruski mediji, jedan od kandidata da naslijedi Roberta Manćinija u Zenitu.

"Nema ništa novo. Sa mnom niko iz Zenita nije razgovarao. Možda sam nekome interesantan, ali nismo imali nikakav kontakt", rekao je Božović.

Još se ne zna da li će Božović, sa svojim saradnicima Sašom Petrovićem i Vojom Ćalovom, ostati u Tuli. On ima ugovor na godinu, sa mogućnošću da produžetka saradnje.

O budućnosti je još rano da se govori, a sezona na klupi Arsenala je bila veoma uspješna. Klub iz Tule je osvojio sedmo mjesto, za jedan bod ostao bez evropske scene...

"Sedmo mjesto je veliki uspjeh za tim. Sve čestitke igračima i navijačima, koji su bili uz nas cijele godine. Možda smo mogli i više, ali izgubili smo dosta bodova od ekipa, koje su završile ispod nas na tabeli. Da bismo to izbjegli naredne sezone potrebno je da napravimo još jaču selekciju igrača, da pojačamo konkurenciju... Imali smo dosta pozajmljenih igrača ove sezone, kada se oni vrate u svoje klubove ostaćemo na tek nekoliko fudbalera koji su pod ugovorom sa nama", naglasio je Božović.

U Arsenalu su, kao pozajmljeni igrači Zenita, nastupali Luka Đorđević, Artjom Dzjuba i Ivan Novoselcev, član Lila je Stopila Sunzu, Sent Etjena Habib Maiga, dok je Sergej Tkačev fudbaler CSKA Moskve.

Bonus video: