Grof: Nadam se pobjedi i tituli na kraju sezone

1 komentar(a)
Miodrag Grof Božović, Foto: FK Crvena zvezda
Miodrag Grof Božović, Foto: FK Crvena zvezda
Ažurirano: 31.03.2017. 16:21h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da protiv Spartaka očekuje tešku utakmicu, kao i da se nada da će njegova ekipa na kraju osvojiti titulu u Super ligi Srbije.

"Očekujemo da ćemo da pobijedimo, ali sigurno je da neće biti lako. Bodovi su potrebni i nama i njima, njima zbog plej-ofa, a nama svi znate. Jesenas su nam u Subotici oduzeli dva boda, može se reći. Dosta su nas namučili. Očekujem tešku utakmicu. Nadam se da ćemo uspjeti da pobijedimo i da ćemo ovu sezonu završiti kao prvaci", rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda dočekaće sjutra na stadionu "Rajko Mitić" subotički Spartak u 28. kolu Super lige Srbije.

"Imaju dosta nezgodnih igrača. Tu prije svega mislim na (Ognjena) Mudrinskog, Vladimira Jovovića, (Vladimira) Torbicu, koji je motor i pokretač ekipe. Želim da iskoristim ovu priliku da mu čestitam na 300 nastupa u dresu Spartaka. Sjutra ćemu biti 301. Rijetki su takvi igrači koji su izdržali da igraju ovaj naš fudbal", rekao je Božović.

On je dodao da na sjutrašnjoj utakmici neće moći da računa na povrijeđene Džona Ruisa i Dušana Anđelkovića, kao i da su svi ostali igrači spremni.

Upitan da li će njegova ekipa pobjedom nad Spartakom stvoriti pritisak Partizanu, koji dva i po sata kasnije počine svoj meč protiv Radničkog, Božović je rekao da ne razmišlja o tome.

"Nema potrebe da razmišljam o tome. Naša obaveza je da pobjeđujemo i najvažnije je to što mi zavisimo sami od sebe", rekao je trener crveno-bijelih.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka igraće se sjutra od 16.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Bonus video: