Grof o mogućem preuzimanju „sokola“: Mene niko nije kontaktirao

"To sam pročitao u jednom članku koji su napisali novinari "Vijesti". Niko od zvaničnika mi se nije obratio, niti je to bila ideja nekog ko tamo rukovodi Savezom. Jednostavno, novinari su napisali ko bi mogao da bude selektor"
0 komentar(a)
Miodrag Grof Božović, Foto: Beta-AP
Miodrag Grof Božović, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 16.10.2015. 13:16h

Povodom medijskih nagađanja da je u krugu kandidata za novog selektora crnogorske reprezentacije, Midorag Grof Božović rekao je danas da nije kontaktirao sa vođstvom Fudbalskog saveza Crne Gore.

„To sam pročitao u jednom članku koji su napisali novinari "Vijesti". Niko od zvaničnika mi se nije obratio, niti je to bila ideja nekog ko tamo rukovodi Savezom. Jednostavno, novinari su napisali ko bi mogao da bude selektor. To je kao 'ako bi baba bila đed'“, rekao je trener Crvene zvezde u najavi sjutrašnjeg meča sa Radom u 14. kolu Super lige Srbije.

„Crveno-bijeli“, koji imaju 11 bodova više i utakmicu manje od Partizana, prvi put će poslije pet godina igrati sa „građevinarima“ na Banjici.

„Rad je ove sezone pokazao kvalitet i u utakmicama sa Partizanom i Vojvodinom, i dokazao da je nezgodan protivnik. Očekujem da pobjedimo i nastavimo ovu seriju, ali moramo biti mnogo oprezni“ – rekao je Božović, čiji sastav je vezao devet trijumfa u šampionatu.

Komentar Božovića o reprezentaciji pogledajte na snimku od 4:26.

Bonus video: