Grof: Pogriješili smo, dešava se

3 komentar(a)
Miodrag Grof Božović, Foto: Beta
Miodrag Grof Božović, Foto: Beta
Ažurirano: 01.12.2016. 20:11h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je ekipa Mladosti zaslužila bod s obzirom na to da je dugo imala igrača manje na današnjoj utakmici.

"Umjesto da dobijenu utakmicu privedemo kraju, primili smo gol. Mladost je zaslužila bod, čim je toliko vremena imala igrača manje i čestitam joj. Zvezda uvijek mora da napada, ne gledamo rezultat. Napravili smo grešku, dešava se", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda je propustila priliku da uveća prednost u Super ligi, pošto je igrala neriješeno 2:2 protiv Mladosti u 18. kolu.

Mladost je vodila, Zvezda je preokrenula i sa igračem više, a poslije isključenja Radomira Milosavljevića od 50. minuta imala igrača više. Ipak, Mladost je izjednačila i osvojila bod.

Božović je kazao da je njegova ekipa bila šokirana, prvo zbog gola Mladosti već u 11. minutu, a potom i zbog povrede Plavšića.

Milosavljević je isključen prilikom grubog starta sa obje noge na Plavšiću. Fudbalera Zvezde je hitna pomoć odvela sa terena.

"Noga mu nije slomljena, to je najvažnije", naveo je Božović.

Upitan zašto Zvezda sa igračima koji su ostali nije "ni sjenka" tima sa početka sezone, Božović je odgovorio: "Kako to mislite? Dominirali smo sa igračima Zvezde, sve su to naši, nisu iz drugih klubova".

Zvezda će u sljedećem kolu gostovati Voždovcu.

Bonus video: