Grof vodi Lokomotivu u vrh

3 komentar(a)
Miodrag Božović, Foto: Sovjetski sport
Miodrag Božović, Foto: Sovjetski sport
Ažurirano: 08.11.2014. 17:27h

Iako je odluka predsjednice moskovske Lokomotive Olge Smorodskaje da upravljač Ruskih željeznica povjeri crnogorskom treneru Miodragu Božoviću dočekana na nož od sponzora i pogotovo navijača, kontroverzna prva žena ruskog fudbala zadovoljno trlja ruke - Grof je "podmazao" Lokomotivu, koja je u pet utakmica pod njegovim vođstvom upisala četiri pobjede i remi i to na gostovanju Spartaku.

Danas je Lokomotiva na "Ramenskom" pregazila Tordepo, golom Dame N' Dojea na isteku sata igre. Uprkos minimalnoj pobjedi nad manjim gradskim rivalom, Grof je bio zadovoljan.

"Probao sam nakon utakmice da hodam po terenu i bilo je teško. Zato razumijem igrače što nije uspjeli da oduševe igrom, jer uslovi im to zaista nijesu dozvoljavali. Uz to, Torpedo se u prvom poluvremenu samo branio. U drugom se naš rival osmjelio da više napada, pa se otvorio prostor koji su moji igrači odličnom kretnjom i manevrom uspjeli da iskoriste a N'Doje je postigao prelijep gol. Nakon gola imali smo par sjajnih šansi za ubjedljiviju pobjedu", kazao je Grof nakon utakmice.

A serijom sjajnih rezultata pod vođstvom Božovića, Lokomotiva se već probila na 4. mjesto i u zoni je evrokupova.

Lokomotiva se plasirala i u četvrtfinale Kupa Rusija, pa će na osnovu jučerašnjeg žrijeba u kancelariji Ruske fudbalske federacije poznato da će biti domaćin Rubinu u martu.

Bonus video: