Grofa ne daju njegovi džokeri!

Zinkovski je asistirao Soboljevu u 3. i 67. minutu, pa su Grofova pojačanja unijela mir u svalčionici i klubu iz Samare
2583 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Božović
Miodrag Božović

Krila Sovjetov lete ka sredini tabele. Ekipa crnogorskog ternera Miodraga - Grofa Božovića u sjajnom je nizu i sa sedam bodova u posljednja tri kola izborila se za 10. mjesto nakon 12. kola.

Grofa, koji je zbog krize rezultata, ne i igre, ali i pohvala da će za njegovog napadača 22-godišnjeg Aleksandra Soboljeva stajati u redu njveći svjetski klubovi, bio u nemilosti uprave Krila, izvadili su baš njegovi džokeri.

Soboljev kojeg je ovog ljeta doveo iz Jeniseja je blistao u današnjoj pobjedi na Olimpijskom stadionu u Sočiju 2:0, i sa dva gola je izbio na vrh liste strijelaca sa 10 pogodaka.

Soboljev, za kojeg su engleski mediji juče objavili da ga u januaru želi Mančester junajted, nije pogodio sa penala pa je propustio šansu da kompletira het-trik na čuvenom Fištu.

A ništa manju ulogu u pobjedi nije imao dvostruki asistent, godinu stariji Anton Zinkovski, kojeg je Grof u januaru doveo iz Čertanova.

Oni su igrama utišali kritičare crnogorskog trenera, koji su putem medija Grofu tražili zamjenu, a kao najozbiljniji kandidat figurirao je Masimo Karera, koji je bio prvak Rusije sa Spartakom.

Bonus video: