Gvardiola vratio Murića u Mančester Siti

Murić je prošle nedjelje debitovao na golu Brede, nakon što se oporavio od povrede, i odradio odličnih 90 minuta u pobjedi nad De Grafšapom 3:0
81 pregleda 3 komentar(a)
Ari Murić, Foto: Filip Roganović
Ari Murić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 22.08.2018. 21:00h

Mladi reprezentativac Crne Gore Arijanet Murić vraća se u Mančester siti, koji ga je 31. jula pozajmio holandskom prvoligašu NAC Bredi.

Breda je na svom sajtu objavila da su se dva kluba dogovorila da se pozajmica 19-godišnje golmana završi prije vremena, zbog problema koje Siti ima nakon povrede Klaudija Brava.

Murić će sada biti drugi golman engleskog šampiona, zamjena Edersonu, iako je bilo planirano da ove sezone bude prvi čuvar mreže Brede i stekne iskustvo u jakom takmičenju u seniorskoj konkurenciji.

Povreda Brava je sve poremetila, jer je Pep Gvardiola ostao sa samo dva golmana (uz Edersona, tu je i 20-godišnji Danijel Grimšou).

Murić je prošle nedjelje debitovao na golu Brede, nakon što se oporavio od povrede, i odradio odličnih 90 minuta u pobjedi nad De Grafšapom 3:0.

Očekuje se sada da bude na klupi Sitija već u subotu, na meču Premijer lige, protiv Volvsa, ali i da tokom sezone bude prvotimac, makar na utakmicama Liga kupa ili u ranoj fazi FA kupa.

Bonus video: