Hauard nije slavio gol jer je žalio golmana Boltona

"Nakon utakmice Bogdanu sam rekao da potpuno razumijem kako se osjećao, jer se to dogodilo i meni, jednom davno. Zbog toga nisam slavio", rekao je Hauard
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.01.2012. 11:45h

U 63. minutu utakmice Everton - Bolton, na "Gudison parku" desila se veoma čudna situacija - golman domaćih Tim Hauard je sa 85 metara postigao gol, ali nije želio da ga slavi.

Iako je postao tek četvrti golman u istoriji Premijer lige koji je zatresao mrežu, nije slavio baš zbog svog kolege sa suprotne strane Adama Bogdana, kojeg je lopta preskočila zbog jakog vjetra.

"Bio sam oduševljen što smo postigli vodeći pogodak, ali nisam slavio zbog kolege Bogdana. Dobro znam kako je grozan osjećaj kada primite takav gol. Duvao je vrlo jak vjetar koji je defanzivcima i golmanima na obje strane jako otežavao posao. Nakon utakmice Bogdanu sam rekao da potpuno razumijem kako se osjećao, jer se to dogodilo i meni, jednom davno. Zbog toga nisam slavio", rekao je Hauard.

Ni činjenica da je Hauard ušao u društvo Petera Šmajhela, Breda Fridela i Pola Robinsona, nije pomogla Evertonu da izbjegne poraz, jer je Bolton preokrenuo golovima Davida N'Goga i Garija Kejhila i slavio sa 2:1.

Galerija

Bonus video: