Het-trik Milića, Iskra je četvrta

73 pregleda 0 komentar(a)
Dečić - Budućnost, Mladost - Iskra, Foto: Boris Pejović
Dečić - Budućnost, Mladost - Iskra, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.09.2017. 20:46h

Iskra nije izgubila već tri utakmice u prvenstvu i takav učinak se odrazio na stanje na tabeli - nakon goleade protiv Dečića od 4:1 Danilovgrađani su stigli do četvrte pozicije.

Trijumf protiv Tuzana imao je junaka - u pitanju je Bogdan Milić, strijelac het-trika. Pored iskusnog napadača, upisao se i Kukuličić, koji je postigao prvi pogodak na meču i najavio debakl gostiju.

"Mnogo nam znači pobjeda. Očekujem da već od ove utakmice više nećemo imati problema sa realizacijom. Protiv Dečića smo bukvalno iskoristili sve šanse koje smo stvorili i zadovoljan sam učinkom. Znači nam trijumf, dao nam je samopouzdanje pred utakmicu protiv Budućnosti za 15 dana. Sada nas čeka pauza i iskoristićemo je da ispravimo neke greške", rekao je trener Iskre Jovan Stanković.

Dečić je posljednji, u srijedu je ispao iz Kupa..., nema dileme da je u Tuzima krizni period.

"Težak je ovo poraz i moramo da čestitamo protivniku koji je bio bolji. Na redu je pauza, vjerujem da ćemo je iskoristiti da konsolidujemo redove", istakao je trener Dečića Mirko Marić.

Iskra - Dečić 4:1

Danilovgrad - Stadion „Braća Velašević”. Gledalaca: 300. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Strijelci: Kukulić u 11, Milić u 15, 46. i 51. za Iskru, Racković u 65. iz penala za Dečić. Žuti kartoni: Hadžanović, Drinčić, Kukuličić (Iskra), Klikovac, Ujkaj, Mihailović (Dečić).

Iskra: Blažić, Pejović, Karaklajić, Šahman (59. Burzanović), Milić (79. Perutović), Jovanović (30. Sekulović), Drinčić, Krstović, Lakić, Hadžanović, Kukuličić.

Dečić: Radović, Krkanović (65. Camaj), Kosović, Mihailović, Prebiračević, Nestorović, Racković, Gardašević, Ujkaj, Golubović (60. Anđušić), Vuljaj (51. Klikovac).

Bonus video: