Hulk: Dolazak u Zenit pun pogodak

Zenit je za Hulkov transfer izdvojio 40 miliona eura, a visoka plata koju Brazilac ima naljutila je kapitena Igora Denisova
0 komentar(a)
Hulk, Foto: Beta/AP
Hulk, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.12.2012. 20:50h

Hulk, napadač ruskog šampiona Zenita, rekao je da nije zažalio što je ljetos napustio Porto, iako mu je trebalo vremena da se navikne na novu sredinu, prenosi B92.

"Izabrao sam Zenit jer sam sa Portom već osvojio skoro sve što sam mogao. Ja sam čovjek koji voli nove izazove, a nadam se da će u budućnosti biti još dosta trofeja", rekao je Hulk portugalskim medijima.

"Sada moram da budem fokusiran isključivo na fudbal. Najteže mi je bilo da se naviknem na hladnoće u Rusiji i igranje na minus 12 stepeni. Poslije svega, vjerujem da će se Zenit boriti za titulu u Rusiji, a pokušaćemo da osvojimo i Ligu Evrope".

Zenit je za Hulkov transfer izdvojio 40 miliona eura, a visoka plata koju Brazilac ima naljutila je kapitena Igora Denisova.

Uprava kluba kaznila je ruskog reprezentativca prebacivanje u mlađe kategorije Zenita.

"Denisov mi ništa nije rekao. Ruski igrači su međusobno razgovarali, ali mi se nije svidjelo što je sve izašlo u medijima. Ipak, to je sada prošlost i imam korektan odnos sa svima", zaključio je Hulk.

Brazilac je do sada za Zenit odigrao 16 utakmica i postigao četiri gola.

Bonus video: