I zaista: You'll Never Walk Alone!

Bernard Šeridan 96 godina navija za Liverpul, na "Enfildu" proslavlja 104. rođendan
1465 pregleda 0 komentar(a)
Brendan Šeridan
Brendan Šeridan

You'll Never Walk Alone! Pjevaju himnu navijači Liverpula, ali je i žive!

Klub sa "Enfilda" dočekaće sjutra Kristal Palas, a na tribinama će biti proslava 104. rođendana najstarijeg naviajča na svijetu - Bernarda Šeridana.

Kako ne bi zakasnio, Liverpul proslavu rođendana svom najsatrijem navijaču organizuje šest dana prije. Poklon kluba su ulaznice za sve članove familije Šeridan - djecu, sedmoro unučadi, 14 paraunučadi a za neke od potomaka je klub platio i avionske karte iz Kanade. Za Bernarda je odštampan dres sa imenom i brojem 104 na leđima, a naručena je i torta u bojama kluba.

"Dragi, Bernarde, želim da ti lično čestitam 104. rođendan. Nadam se da ćete lijepo proslaviti u društvu porodice i prijatelja. Hvala vam što tako dugo podržavate svoj klub - You'll Never Walk Alone", napisao je u čestitci Jirgen Klop, trener "redsa".

Bernard će biti na tribinama sjutra uz voljeni klub.

"Navijam od djetinjstva, od osme godine a 1923. sam prvi put bio na tribinama mog kluba, i od tad i u dobru i u zlu sam bio uz njega. U posljednje vrijeme rjeđe idem na utakmice, zdravlje mi ne dozvoljava. Zato sam uzbuđen što ću sjutra opet biti među svoje, a ako ne bude nekih nepredviđenih detalja, dobićemo Palas", istakao je Šeridan.

Galerija

Bonus video: