Ibrahimović bi rado vidio Tevesa u Milanu

“Mislim da je Teves sjajan igrač. Ne znam šta se dešava u pregovorima o njegovom dolasku, ali on je fantastičan fudbaler igrač i ako dođe sigurno će nam mnogo značiti", rekao je Ibra
0 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Beta AP
Ibrahimović, Foto: Beta AP
Ažurirano: 01.01.2012. 20:21h

Napadač italijanskog Milana, Zlatan Ibrahimović, rekao je danas da bi želio da njegov tima pojača Argentinac Karlos Teves, koji je u nemilosti u Mančester sitiju.

“Mislim da je Teves sjajan igrač. Ne znam šta se dešava u pregovorima o njegovom dolasku, ali on je fantastičan fudbaler igrač i ako dođe sigurno će nam mnogo značiti", rekao je Ibrahimović, čiji je tim na pripremama u Dubaiju.

Milan pregovara o dolasku Argentinca koji ne nastupa za Siti otkada je bio suspendovan na dvije sedmice jer je odbio da se zagrijava na gostovanju Bajernu u Ligi šampiona. Tevesu je tada oduzet i dio plate.

Ibrahimović je pozdravio i to što su klubovi poput Pari Sen Žermena (PSŽ) i Mančester sitija dobili nove vlasnike, ocijenivši da će to pojačati konkurenciju na međunarodnoj fudbalskoj sceni.

“Dobro je za fudbal da se pojave timovi kao PSŽ i Siti. Oni imaju mnogo novca da kupe dobre igrače i pojačaće konkurenciju među jakim timovima. To će dodatno doprinijeti razvoju i kvalitetu fudbala”, rekao je Ibrahimović.

Bonus video: