"Idiot bez stila na čelu kluba": Napolitanci objavili rat predsjedniku

Napolitanci su reagovali na De Laurentisove riječi da nikada neće prodati klub Kinezima, te poruku tifozima da ako žele da navijaju za pobjednike - neka navijaju za Juventus
0 komentar(a)
de laurentis, Foto: Printscreen
de laurentis, Foto: Printscreen
Ažurirano: 08.08.2018. 16:22h

Navijači Napolija zaratili su sa predsjednikom kluba Aureliom de Laurentisom, koga su nazvali "idiotom" i poručili mu da od sada neće imati njihovu naklonost.

Napolitanci su reagovali na De Laurentisove riječi da nikada neće prodati klub Kinezima, te poruku tifozima da ako žele da navijaju za pobjednike - neka navijaju za Juventus.

To je za njih bila teška uvreda...

“Više nećemo tolerisati njegovo ponašanje i viziju fudbala. On je klasični biznismen bez osjećanja za klub. A mi smo navijači, ultrasi... Mi smo prošlost, sadašnjost i budućnost, mi smo živjeli i živjećemo za ovaj klub i za vrijednosti koje predstavlja. Idiot bez stila, na mjestu predsjednika, to ne predstavlja", poručili su navijači.

Oni su upitali De Laurentisa šta znači to da neće prodati klub....

"Sramota je da on odlučuje o sudbini kluba. On je prosječan filmski producent, biznismen i bogati vlasnik. To ne znači da može da se igra sa klubom. On mjesto predsjednika doživljava kao posao, a ne shvata da mi želimo da pobjeđujemo. Nema to veze ni sa Kinezima, to je povezano sa njegovom željom za profitom. A pominjanje Juventusa, nama, navijačima Napolija, dokaz je njegove gluposti", poručili su navijači Napolija.

Bonus video: