Iguain može da ide za 150 miliona eura

Juventus, Mančester siti i PSŽ su spremni da izdvajaju značajnu sumu novca da bi privoljeli argentinskog reprezentativca u svojim redovima
1 komentar(a)
Murinjo, Foto: Beta/AP
Murinjo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.05.2012. 15:35h

Trener Reala Žoze Murinjo kategorički je demantovao da će Gonzalo Iguain na ljeto da napuste "kraljevski klub".

Juventus, Mančester siti i PSŽ su spremni da izdvajaju značajnu sumu novca da bi privoljeli argentinskog reprezentativca u svojim redovima, ali Portugalca nema namjeru da tako lako upali zeleno svjetlo za taj transfer.

"Mnogi spekulišu, ali kao da zaboravljaju da Iguain ima važeći ugovor sa Realom, a mi plasniramo dag a zadržimo na duži period. U ugovoru Gonzalo ima klauzula da ako neko želi da ga kupi, moraće da plati 150 miliona eura. Ako se to ne dogodi, Iguain će ostati u Madridu i nema ništa od selidbe u Englesku, Italiju, Francusku ili bilo koju drugu zemlju sa kojom je povezivan posljednjih dana i mjeseci. On je jedan od najboljih napadača na svijetu i ja ne namjeravam da se odreknem njegovih usluga", bio je jasan Murinjo.

Iguain je stigao u Real 11. januara 2007. godine za sumu od 13 miliona eura iz River Plate, a njegova vrijednost na fudbalskom tržištu sada je najmanje tri puta veća.

Bonus video: