Iguain počeo da trenira

Doktori u Čikago Nortvestern memorijal bolnici, koji su 23-godišnjem argentinskom napadaču operisali disk, rekli su da će mu biti potrebno tri do četiri mjeseca da se vrati na teren, a čak godinu da se potpuno oporavi
0 komentar(a)
Gonzalo Iguain, Foto: AP
Gonzalo Iguain, Foto: AP
Ažurirano: 02.03.2011. 20:12h

Napadač Reala Gonzalo Iguain danas je prvi put bio na terenu nakon što je u januaru operisao leđa.

“Iguain je ovog jutra počeo novu etapu u oporavku. Napadač je prvi put trenirao nakon operacije, a radio je i sa loptom”, piše u saopštenju Reala, u kojem se navodi da će povratak na teren ići postepeno.

“Biće pod nadzorom ljekara i odradiće dijagnostičke testove u narednim sedmicama. Tek kad bude potpuno spreman, pridužiće se ekipi”.

Doktori u Čikago Nortvestern memorijal bolnici, koji su 23-godišnjem argentinskom napadaču operisali disk, rekli su da će mu biti potrebno tri do četiri mjeseca da se vrati na teren, a čak godinu da se potpuno oporavi.

Iguain nije igrao za Real od novembra, a prošle sezone je postigao 27 golova u Primeri i bio drugi strijelac te lige, iza Lionela Mesija.

Pipita je u Madrid stigao u januaru 2007. godine iz River plate, na insistiranje tadašnjeg sportskog direktora Predraga Mijatovića.

Bonus video: