Iguain: Zbog De Laurentisa sam otišao iz Napolija

60 pregleda 0 komentar(a)
Gonzalo Iguain, Foto: EPA
Gonzalo Iguain, Foto: EPA
Ažurirano: 28.07.2016. 16:29h

Novi fudbaler Juventusa Gonzalo Iguain rekao je danas da je napustio Napoli zbog predsjednika tog kluba Aurelija de Laurentisa, odnosno da ga je on praktično gurnuo u redove šampiona Italije.

"Moj odnos sa De Laurentisom nikada nije bio dobar jer se njegov način razmišljanja nikada nije poklapao sa mojim. Na moj izbor da pređem u Juventus je on uticao, praktično me je gurnuo da se odlučim za tako nešto", rekao je Iguain italijanskim medijima.

"Problem je bio odnos sa njim. Nisam htio da provedem još jedan minut sa njim", dodao je Iguain.

Iguain je napustio Napoli poslije tri godine i prešao u Juventus. Šampion Serije A aktivirao je otkupnu klauzulu i Napoliju je za Argentinca platio 94 miliona evra.

"Zahvalan sam navijačima i saigračima na svemu. Nisam zahvalan De Laurentisu. Sada sam srećan i zahvalan Juveu na velikom trudu koji su uložili da bi me angažovali", rekao je Iguain.

Argentinac je naveo da se za prelazak u Juventus odličio iz vrlo prostog razloga.

"Juventus je važan klub u cijelom svetu. Jedan od razloga što sam se odlučio za Juve jeste pobjednički mentalitet tima. U životu uvijek gledate da donosite najbolje odluke za sebe. To sam ja uradio prelaskom u Juventus. Sada moram da pokažem koliko vredim. Nadam se da ću imati odličnu sezonu", rekao je Iguain.

Bonus video: