Inijesta: Trio MSN najbolji kojeg sam vidio...

Mesi, Suares i Nejmar nose Barselonu na svim frontovima, jer su u dosadašnjem dijelu sezone ukupno postigli 94 gola.
0 komentar(a)
Luis Suares, Foto: Beta-AP
Luis Suares, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 01.03.2016. 10:38h

Južnoamerički napadački trio Barselone - Mesi, Suares, Nejmar - bez premca je u fudbalu, tvrdi njihov saigrač, Andres Inijesta.

Trio "MSN" odveo je Barsu prošle sezone do triplete - Lige šampiona, Primere, i Kupa Kralja, a na dobrom je putu da to uradi i ove godine.

Ako Katalonci ponovo osvoje sve tri krune, postaće prvi tim u istoriji fudbala koji je dvije sezone zaredom osvojio sve najznačajnije trofeje. Barsa je suvereni lider u Španiji, gdje ima osam bodova više od drugoplasiranog Atletika, čeka je finale Kupa Kralja protiv Sevilje, dok je plasam u četvrtfinale Lige šampiona stvar rutine nakon pobjede nad Arsenalom u Londonu od 2:0 u prvoj utakmici osmine finala.

Mesi, Suares i Nejmar nose Barselonu na svim frontovima, jer su u dosadašnjem dijelu sezone ukupno postigli 94 gola.

"Bez potcjenjivanja Anrija i Etoa, tri Mesi, Suares i Nejmar je najbolji kojeg sam ikada vidio", tvrdi Inijesta, koji nosi dres Barselone od 2002. godine, od početka karijere, a sa "blau-granom" je osvojio čak četiri Lige šampiona.

Anri, Eto i Ronaldinjo, naravno uz nezaobilaznog Mesija, samo su neki od Inijestinih slavnih saigrača na "Nou Kampu".

Ipak, sadašnji Barsin napad je - najbolji napad, tvrdi 31-godišnji vezista.

"Mesi je jedinstven i neponovljiv, ne znam da li će se ikada pojaviti takav igrač. Nejmar i Suares ga fantastično prate i zaista imamo ubitačan napad, najbolji na svijetu", dodaje Inijesta.

Tri mjeseca prije kraja sezone, Barselona maršira na svim poljima.

"Ide nam dobro, ali još ništa nismo osvojili, odlučujuće utakmice tek slijede. Od sada, pa do kraja sezone, svaki meč će biti kao da je posljednji za nas".

Bez obzira na sve, Inijesta uživa...

"Ne znam tačan razlog, ali ovo je sezona u kojoj najviše uživam od početka karijere. Nadam se da će sve biti krunisano trofejima".

Bonus video: