Inter daje Žardimu pet miliona po sezoni

Dvije najveće želje su nedostupne (Antonio Konte i Dijego Simeone), baš kao i Maurisio Poketino, pa milanski posrnuli gigant mora da se okrene alternativama
0 komentar(a)
Leonardo Žardim Monako, Foto: Reuters
Leonardo Žardim Monako, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.05.2017. 15:00h

Inter panično traži trenera nakon što je postalo izvjesno da Antonio Konte neće napustiti Čelsi, kao ni Dijego Simeone Atletiko Madrid.

Dvije najveće želje su nedostupne, baš kao i Maurisio Poketino (takođe je rekao da želi da nastavi posao u Totenhemu), pa milanski posrnuli gigant mora da se okrene alternativama.

Italijanski mediji odavno pišu da najveće šanse da preuzme Inter ima Lućano Spaleti, ali u Francuskoj tvrde drugačije - "Parizijen" piše da su "crno-plavi" već poslali ponudu treneru Monaka Leonardu Žardimu.

Portugalac se dokazao radeći u Monaku, a sada na stolu ima ponudu za dvogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao pet miliona eura po sezoni, prenosi "Parizijen".

Sada je pitanje da li je Inter zaista odlučio da sve karte baci na Žardima ili je ovo još samo jedan dokaz da u klubu ratuju dvije struje...

Inter sportski sektor je od prošle sedmice jači za Valtera Sabatinija koji navodno ima zaduženje da pronađe trenera, ali pojedini mediji sa Apenina govore da je Žardim izbor sportskog direktora Pjera Auzilija.

Žardim, koji je rođen u Venecueli, prije Monaka je bio trener Sportinga, Olimpijakosa, Brage, a vodio je i Beira Mar, Čavez...

Bonus video: