Inter preživio goleadu u Ređo Emiliji, Ranijeri na debiju zaustavio Romu

Milanski tim slavio 4:3, iako je do 74. minuta imao tri gola prednosti
3587 pregleda 0 komentar(a)
Lukaku i Kandreva slave gol za 3:1, Foto: Reuters
Lukaku i Kandreva slave gol za 3:1, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.10.2019. 21:01h

Inter je nastavio da prati Juventus pobjedom nad Sasuolom (4:3) u meču u kojem je u posljednjih 15 minuta bio blizu da prokocka sve dobro što je uradio u prethodnih 75.

Vodio je tim Antonija Kontea i 4:1, kontrolisao situaciju na stadionu "Mapei", ali je Sasuolo golovima Filipa Đuričića u 74. i Žeremija Boge u 82. došao na 4:3, čak do kraja i prijetio da senzacionalno izbjegne poraz...

Sve to se dogodilo u finišu, a ranije su "crno-plavi" praktično rutinski odrađivali posao.

Lautaro Martines je već nakon 64. sekunde donio prednost, a u 16. je poravnao Domeniko Berardi. Bolju igru gosti su krunisali do poluvremena - Romelu Lukaku je bio dvostruki strijelac za ogromnih 3:1.

Kada je Martines u 71. sa bijele tačke donio 4:1 djelovalo je da je Sasuolo blizu debakla, ali se brzo na terenu okrenulo sve...

"Uvijek strahujete od utakmica nakon reprezentativne pauze, ali mi smo 70 minuta bili superiorni. Pad koji smo imali u igri u finišu ne smije da se dogodi i on je jedna od stvari na kojoj moramo da radimo", rekao je Kristijan Stelini, pomoćnik Antonija Kontea.

Na kraju, Inter je savladalo Sasuolo nakon pet mečeva i opet ima bod manje od lidera Juventusa...

Roma je remizirala u Đenovi (0:0) na debiju Klaudija Ranijerija na klupi Sampdorije.

"Vučici" je to četvrti remi u dosadašnjih osam kola, ali i tek drugi meč ove sezone u Seriji A u kojem nije primila gol.

Sampdorija je, s druge strane, prekinula niz od tri poraza.

Kaljari je savladao SPAL (2:0) za koji u protokolu nije bilo našeg Marka Jankovića, dok je Udineze bio bolji od Torina (1:0).

Parma nije imala milosti prema Đenovi - na "Tardiniju" je bilo čak 5:1.

Bonus video: