Isplatite makar dio dugovanja

Cijelu polusezonu radimo gotovo u nenormalnim uslovima, sa svega tri lopte za trenig, bez električne energije već četiri mjeseca, a o novcu i da ne pričamo.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.05.2011. 22:18h

Igrači i stručni štab Berana obratili su se pismom - svojoj Upravi i pismo dostavili medijima. U pismu se kaže:

“Poštovana Upravo, s obzirom na to da smo nadomak velikog uspjeha, igranja u baražu za popunu Prve lige, želimo da Vas obavijestimo o izazovima koji su pred klubom.

Podsjetićemo da se naš klub nalazi u možda i najlošijoj situaciji u višedecenijskoj istoriji kluba. Iako su od jula 2010. godine naš klub preuzeli cijenjeni i pošteni ljudi, u koje smo imali veliko povjerenje - imamo ga i danas, a znajući da je naslijeđen veliki dug prouzrokovan lošim prethodnimvođenjem, znali smo da će biti teško. Međutim, nijesmo ni slutili koliko, jer plate nijesmo primili već devet mjeseci. Prema klubu, i u tako teškoj situaciji, odnosili smo se profesionalno, patriotski, o čemu svjedoče i rezultati na terenu.

I to u kakvim uslovima za rad?!

Cijelu polusezonu radimo gotovo u nenormalnim uslovima, sa svega tri lopte za trenig, bez električne energije već četiri mjeseca, a o novcu i da ne pričamo. Pa iako je programom stabilizacije u klubu kao cilj bilo projektovano podmlađivanje ekipe, sa mladićima poniklim u ovom klubu, urađeno je mnogo više. Treneri i igrači su se izdigli iznad svih poteškoća i uspjeli da dostojno prezentuju ovaj grad i naš klub.

Zato je neophodno da zajedničkiom snagama, Uprava i mi igrači i treneri shvatimo izazove u narednih desetak dana, i da kroz baraž vratimo Berane gdje mu je mjesto - u Prvu ligu. Ali za to nije dovoljan i posljednji atom snage koji ćemo mi dati na terenu, već treba i podrška izvan zelenog terena. Onako kako dolikuje ozbiljnoj Upravi.

S obzirom na tešku materijalnu situaciju igrača, stručnog štaba i svih u klubu, pozivamo Upravu FK Berane da u narednoj sedmici učini napor i obezbijedi isplatu dijela dugovanja, kako bi se stvorili normalni uslovi pred utakmice baraža za Prvu ligu”, stoji u otvorenom pismu stručnog štaba i igrača Upravi FK Berane.

Bonus video: