Ivan Bošković na meti Željezničara

Sarajevski Željezničar zainteresovan je za Ivana Boškovića, napadača Grblja i jednog od najboljih fudbalera Crnogorske lige.
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.01.2011. 19:14h

Klub sa Grbavice trebao bi narednih dana da proda napadača Lazara Popovića kazahstanskog Tobolu, a ukoliko se taj posao realizuje, onda je Ivan Bošković prva opcija sa kupovinu.

Nekadašnji napadač Sutjeske i Budućnosti bio je prije 20-ak dana na pragu realizacije transfera u Anortozis iz Famaguste, ali se dogovor izjalovio kada su Kiprani promijenili trenera.

Popularni Željo je aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, dok je prvu polovinu ove sezone završio na drugom mjestu, iza Borca iz Banjaluke. Trener je Amar Osim, sin selektora posljednjeg jugoslovenskog fudbalskog tima Ivice.

Bošković ima sjajan pedigre, prošle sezone je u Crnogorskoj ligi postigao čak 28 golova, što je malo kojem napadaču u regionu pošlo za rukom. Bez sumnje, bio bi dobro pojačanje Željezničar.

Klubovi iz Bosne i Hercegovine se sve više okreću crnogorskom tržištu, pa je prelazak u redove lidera, Borca iz Banjaluke, prije dva dana realizovao doskorašnji kapiten Sutjeske i nekadašnji Boškovićev saigrač Dražen Međedović.

Bonus video: