Ivan Knežević opet pogađa, cvjeta i ljubav sa rukometašicom Mendi

"Stigao sam u zdravu sredinu, primjetno je da u klubu i oko njega vlada pozitivna atmosfera", rekao je Knežević
350 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.02.2013. 11:14h

Doskorašnji napadač Zete Ivan Knežević najavio je da bi u dresu novog tima - Mladosti, njegov golgeterski instinkt ponovo mogao da dođe do izražaja. Korpulentni špic je u dosadašnjem toku priprema podsjetio na najbolja izdanja, na dane kada je u tandemu sa Žarkom Koraćem rešetao mreže na Trešnjici...U posljednjoj provjeri protiv Rudara na Jazu (Mladost slavila sa 3:2), Knežević je odlučio pobjednika, ujedno i nastavio golgetersku seriju u pripremnim mečevima.

"Iako nisam imao veliku minutažu, jer sam na dosadašnjim mečevima igrao po poluvrijeme, postigao sam sedam golova na devet utakmica. Uz to, tri puta sam bio asistent. Zadovoljan sam, samo da potraje", ističe Knežević.

Novi napadač Mladosti dugo se dokazivao na Trešnjici, a oprobao se i u Rusiji (Krasnodaru). Knežević je, međutim, u posljednje vrijeme često kuburio sa povredama, a u minuloj polusezoni na četiri mjeseca je bio odvojen od terena...

"Proveo sam sedam godina u Zeti, mislim da je vrijeme bilo da promijenim sredinu. Drago mi je da sam se uspješno vratio na teren, da sam odmah počeo da dajem golove. Najbitnije je, međutim, da me zdravlje posluži, a ostalo će doći", dodao je Knežević, koji će narednog petka proslaviti 27. rođendan.

A Kneževićev tim sa dosta ambicija iščekuje proljećnu polusezonu. Ekipa Miodraga Vukotića sanja evropske snove - Mladost se plasirala u polufinale Kupa, dok u prvenstvu zimuje na šestom mjestu.

"Stigao sam u zdravu sredinu, primjetno je da u klubu i oko njega vlada pozitivna atmosfera. Imamo i zdravu kunkurenciju u timu, svi pružamo maksimum a najspremniji će igrati. Klub je ambiciozan, Mladost može daleko da dogura u oba takmičenja", zaključio je Knežević.

Dobro i na ljubavnom planu

Od prije nekoliko mjeseci Ivan Knežević je u ljubavnoj romansi sa rukometašicom Budućnosti, francuskom reprezentativkom Klodin Mendi.

A crnogorska reprezentativka i saigračica Francuskinje - Milena Knežević je rođena sestra fudbalera...

"Dobro ide i na tom polju, ljubav cvjeta", odgovorio je Knežević kroz osmijeh.

"Dobro se razumijemo, ona je prava osoba za mene, prekjuče je bilo četiri mjeseca od kako smo zajedno", kazao je Knežević.

Galerija

Bonus video: