Iz Budućnosti u Partizan: Korak naprijed Đorđija Ćetkovića

- Ovo je korak naprijed u mojoj trenerskoj karijeri, koja je na samom početku - kazao je Ćetković, koji je prije dvije i po godine završio sa aktivnim igranjem
1576 pregleda 2 komentar(a)
Đorđije Ćetković, Foto: Privatna galerija
Đorđije Ćetković, Foto: Privatna galerija
Ažurirano: 20.01.2019. 14:05h

Trenerski transfer Đorđija Ćetkovića - nekadašnji crnogorski reprezentativac preselio se iz Budućnosti u Partizan, gdje će raditi u omladinskoj školi.

Bivši napadač Budućnosti, Sutjeske, Hanze iz Roštoka, Đera, Burirama, Železnika, Čukaričkog i brojnih drugih klubova, biće zadužen za rad sa pionirima “crno-bijelih”, igračima rođenim 2006.

- Ovo je korak naprijed u mojoj trenerskoj karijeri, koja je na samom početku - kazao je Ćetković, koji je prije dvije i po godine završio sa aktivnim igranjem.

- Fudbalski klub Budućnost je ikona crnogorskog fudbala i ostaće u mom srcu, gdje god bio. Mogu da kažem da sam u Budućnosti stekao trenersko iskustvo, od svojih kolega naučio dosta toga, što me je dovelo do Partizana. Zato se ovom prilikom zahvaljujem svima u Budućnosti, kao i upravi kluba, koja mi je nesmetano dozvolila da odem u Partizan, iako sam imao ugovor do ljeta 2019 - navodi Ćetković.

Rad u mlađim kategorijama Budućnosti nije bilo jedini trenersko iskstvo za fudbalera koji je upisao tri nastupa u reprezentaciji Crne Gore.

- Mnogo toga dobrog u radu sa početnicima naučio sam u školi fudbala Stari aerodrom, i njima se ovom prilikom zahvaljujem.

Ćetković će u Partizanu imati priliku da vodi, kako kaže, vrhunsku generaciju.

- Ekipa je prva na tabeli, ispred Zvezde i Čukaričkog, ali nije sve u rezultatu, posebno ne u tom uzrastu. U pitanju je grupa vrlo talentovanih dječaka, vjerujem da će nastaviti da se razvijaju na pravi način, te da ću se i ja sa njima razvijati kao trener - zaključio je Ćetković.

Bonus video: