Iz kadeta Budućnosti pravo u Ujpešt

Želio bih ovim putem da se zahvalim treneru Slavku Vlahoviću, koji je imso veliki uticaj za moj fudbalski razvoj", kazao je Perović.
93 pregleda 0 komentar(a)
Ujpešt, Foto: Sajt Ujpešta
Ujpešt, Foto: Sajt Ujpešta
Ažurirano: 06.02.2015. 17:47h

Kadetski reprezevac Crne Gore i doskorašnji fudbaler Budućnosti Mihailo Perović potpisao četvorogodišnji ugovor sa Ujpeštom, aktuelnim osvajačem kupa i Superkupa Mađarske, inače filijalom Standarda iz Liježa na čijem se čelu nalazi takođe predsjednik Ujpešta Roderik Dušalet.

Transfer je realizovao crnogorski menadžer Uroš Janković, inače suvlasnik menadžerske agencije zajedno sa Matejom Kežmanom.

Igrača je agenciji predložio Risto Lakić, skaut agencije za Crnu Goru, inače bivši fudbaler Budućnosti, Partizana, Vojvodine, crnogorski reprezentativac...

Budućnost je za transfer dobila obeštećenje, a mladi Perović veliku šansu da zaigra u jednom od najvećih mađarskih klubova i vrlo brzo pokuca na vrata Standarda iz Liježa..

"Došao sam u veliki klub, ispred mene je veliki izazov i nadam se da ću ispuniti čcekivanja... Želio bih ovim putem da se zahvalim treneru Slavku Vlahoviću, koji je imso veliki uticaj za moj fudbalski razvoj", kazao je Perović.

Ujpešt sa klupe vodi nekadašnji trener Grblja i Rudara Nebojša Vignjević, a dres tog kluba nose mladi reprezentativac Crne Gore Nebojša Kosović i nekadašnji vezista Mladosti Bojan Sanković. Dl.M.

Bonus video: