Izvući pouke iz evropskih mečeva

"Nadam se da ćemo u narednom periodu napredovati i kroz prvenstvene mečeve stasavati da budemo dostojan rival ekipama sa evropske scene", rekao je Igor Ćuković
1 komentar(a)
Jovović, Foto: Savo Prelević
Jovović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.07.2014. 20:02h

Fudbaleri Sutjeske nisu uspjeli ni da namirišu iznenađenje protiv Šerifa, ali jesu da smanje razliku - u oba ovogodišnja meča poraženi su isto koliko i prošle sezone u jednoj utakmici, u revanšu kraj Bistrice - 5:0.

To, naravno, nije nikakva utjeha za ubjedjivu eliminaciju, a možda nije ni mjerilo. Jednostavno, Nikšićani su se namjerili da mnogo boljeg i bogatijeg rivala, i teško je bilo preskočiti prag...

"Šerif je pokazao da je znatno superiorniji. Nemamo za čim da žalimo, dali smo sve od sebe i izborili častan poraz. U odnosu na prvi meč odigrali znatno bolje, stvorili smo nekoliko prilika i malo je nedostajalo da i sa igračem manje postignemo gol. U odnosu na prošlu godinu Šerif je djelovao čvršće i bolje, mada smo i mi pružili jači otpor. Nadam se da ćemo u narednom periodu napredovati i kroz prvenstvene mečeve stasavati da budemo dostojan rival ekipama sa evropske scene - rekao je Igor Ćuković, defanzivac Sutjeske.

U redovima aktuelnog šampiona sada su sve misli okrenute na domaće prvenstvo.

"Vjerujem da ćemo i ove godine imati zapaženu ulogu. Koliko mogu da vidim više kandidata boriće se za visok plasma. Mislim da je to dobra stvar za naš fudbal. Pokušaćemo da budemo na mjestu na kojem smo bili minule dvije sezone, iako je lakše osvojiti nego braniti titulu", zaključio je Ćuković.

Bonus video: