Janković: Nema opuštanja, želimo što više bodova

"Svi već uveliko pričaju da je prvenstvo završeno, ali mi stvarno ne razmišljamo tako. Ponavljam, želimo da povećamo prednost, koliko god je to moguće", istiće Janković
53 pregleda 0 komentar(a)
FK Sutjeska - FK Budućnost, Foto: Savo Prelević
FK Sutjeska - FK Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.03.2018. 20:53h

Sutjesku ništa ne može da zaustavi na putu ka tituli - nakon tri kola u drugom dijelu sezone crnogorskog šampionata ima čak 16 bodova više od drugoplasirane Budućnosti.

Rekordna prednost i reklo bi se - nedostižna za bilo koji tim u Crnoj Gori.

"Svaki bod do kraja prvenstva nam je jako bitan, ne želimo da zadržavamo ovu prednost, već da je povećamo. Naravno, gol mi mnogo znači", rekao je za klupski sajt Branislav Janković, koji je donio Nikšićanima tri boda u Golubovcima u nedjelju.

Povremeni crnogorski reprezentativac podvlači da prvenstvo nije riješeno.

"Svi već uveliko pričaju da je prvenstvo završeno, ali mi stvarno ne razmišljamo tako. Ponavljam, želimo da povećamo prednost, koliko god je to moguće", istiće Janković.

Sutjeska je protiv Zete pokazala dva lica - blijedo u prvom, a potpuno drugo u nastavku.

"Loše smo ušli u meč, imali mnogo grešaka, pogrešnih pasova... Zeta je bila agresivnija, kontrolisala igru, ali mislim da nije bila konkretna i opasna po gol. U nastavku smo bili mnogo bolji, kontrolisali sredinu terena i nekako se osjećalo da smo bliži tom golu", kaže Janković.

U subotu kraj Bistrice dolazi Mladost:

"Odlična ekipa, siguran sam da će izboriti plasman u Evropu. Čeka nas težak posao", ističe Janković.

Bonus video: