Još jedan Crnogorac u Primeri - Osasuna uzela Vujadinovića

Nekadašnji fudbaler Zete i mlade reprezentativac Crne Gore, 30-godišnji defanzivac je već igrao na „El Sadaru” u sezoni 2014/2015.
0 komentar(a)
Nikola Vujadinović, Foto: Osasuna
Nikola Vujadinović, Foto: Osasuna
Ažurirano: 25.01.2017. 20:36h

Umjesto u Partizanu, crnogorski internacionalac Nikola Vujadinović završio je u Primeri - potpisao je za Osasunu, kao slobodan igrač, nakon što je napustio Peking enterprajz.

Nekadašnji fudbaler Zete i mlade reprezentativac Crne Gore, 30-godišnji defanzivac je na „El Sadaru” igrao u sezoni 2014/2015.

Biće treći crnogorski internacionalac u jednoj od najboljih liga na svijetu, uz Stefana Savića koji nosi dres Atletika i Stevana Jovetića koji igra na pozajmici u Sevilji.

Napuštajući kineski tim, Vujadinović je napisao emotivno pismo navijačima, u kojem je istakao da je „donio vrlo tešku odluku”, ali i da se vraća u klub u kojem je doživio „najljepše momemte u karijeri”.

Bio je već viđen u Partizanu, čiji su ga čelnici najavili kao pojačanje, ali je sve propalo kada je Osasuna na svom sajtu objavila da je angažovala Vujadinovića.

Karijeru je počeo u Radu, a u sezoni 2005/06, posljednjoj u zajedničkoj državi Srbije i Crne Gore, odigrao je 22 utakmice sa Zetu.

Tada je i debitovao za mladu reprezentaciju Crne Gore, čiji je dres oblačio na šest mečeva.

Karijera ga je dalje vodila CSKA iz Sofije, pa u Udineze, koji ga je slao na razne pozajmice, između ostalih u Šturm iz Graca.

Osasuna se grčevito bori za opstanak, jer je posljednja na tabeli nakon 19 kola.

Bonus video: