Još se traži tim za Petrovac

Očekivana pobjeda Rudara nad drugoligašem Arsenalom (1:0) u posljednjoj provjeri na Jazu označila je dobru uvertiru pred start proljećne polusezone
0 komentar(a)
Nikola Peco Rakojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Nikola Peco Rakojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.02.2013. 00:32h

Očekivana pobjeda Rudara nad drugoligašem Arsenalom (1:0) u posljednjoj provjeri na Jazu označila je dobru uvertiru pred start proljećne polusezone odnosno premijeru sa Petrovcem pod Golubinjom. Tivćanima je juče presudio povratnik Nikola Sekulić u 79. minutu.

No, trener pljevaljskog prvoligaša Nikola Rakojević i dalje razmišlja kako da “posloži” tim za prvo kolo, u kojem će nedostajati Vlahović, Brnović i Nerić (sva trojica imaju parne kartone).

"Utakmicu sa Arsenalom doživljavam kao jednu od provjera, u kojoj su kao i na ranijim mečevima svi igrači dobili dovoljno prostora da pokažu koliko su spremni. Tražimo rješenja, a Rustemović, Sekulić i Plakalo su najbliži da zamijene Vlahovića i Brnovića u veznom redu. No, u ovom trenutku sigurno je samo da će Kaluđerović početi meč. Što se tiče napada, Krkeljić ili Stojanović će dobiti šansu umjesto Nerića", kazao je Rakojević.

Pljevljaci su ove zime ostali bez Ivanovića (otišao u OFK Beograd), a doveli Petrovića i Plakala, te povratnike Stojanovića i Sekulića...

"Rudar je slabiji nego jesenas, jer igrači koji su došli nisu na očekivanom nivou. Treba imati u vidu da Petrović nije igrao osam mjeseci, dok se Stojanović povrijedio nakon 10-ak dana rada u pripremnom periodu. Sa druge strane, imaćemo dosta problema bez Ivanovića čiji odlazak ne možemo da nadoknadimo. Biće nam, dakle, teško protiv Petrovca koji igra čvrsto, naročito na strani", zaključio je Rakojević.

U jučerašnjem meču, starteri su bili: Jelovac, Jeknić, Damjanović, Petrović, Bambur, Kaluđerović, Vlahović, Brnović, Jovanović, Igumanović, Krkeljić. Igrali su još: Lakićević, Vukliš, Šćepanović, Plakalo, Sekulić, Rustemović, Šljivančanin.

Za Arsenal su od početka zaigrali: Taki, Tanasijević, Ličina, Klačar, Uljarević, Krgović, Manojlović, Bjedov, Pepić, Bezmarević, Skenderi. Igrali su još: Franović, Dedeić, Delić, Obradović, Ercegović, Popović.

Bonus video: