Jovanović zatražio raskid ugovora sa Zvezdom

Jovanović je prije dvije noći uhapšen zato što je u alkoholisanom stanju lomio automobil košarkaša Crvene zvezde Vuka Radivojevića, a potom i nasrnuo na policajca
4 komentar(a)
Milan Jovanović, Foto: Betaphoto
Milan Jovanović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 14.04.2013. 19:51h

Milan Jovanović je sam sebe otpisao iz borbe za mjesto u prvom timu Crvene zvezde i po svemu sudeći njegova misija u Beogradu je završena - iz beogradskog kluba su izjavili da je crnogorski reprezentativac zatražio raskid ugovora...

"Razgovarao sam sa Jovanovićem, rekao mi je da je donio odluku, da hoće raskid ugovora jer više ne može da trpi pritisak. Nije negirao krivicu, ali smatra da se u medijima vodi hajka protiv njega. Jovanović ne želi da se više narušava ugled Zvezde i njegove porodice i hoće da ovo konačno riješi", rekao je sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović i dodao da će kluib pokrenuti disciplinski postupak fudbalera.

Jovanović je prije dvije noći uhapšen zato što je u alkoholisanom stanju lomio automobil košarkaša Crvene zvezde Vuka Radivojevića, a potom i nasrnuo na policajca.

Takođe, crnogorski reprezentativac je na ledu još od januara i priprema u Antaliji kada ga je zbog nediscipline tadašnji trener Aleksandar Janković vratio u Beograd.

"Postoje dva moguća scenarija što se tiče sudbine Milana Jovanovića. Treba razgraničiti sportsku i disciplinsku priču. On je povodom ovoga narušio klupsku disciplinu, to jest uprava će odlučiti kako će ga kazniti", kazao je Stojadinović.

Bonus video: