Jovetić da krene Dejovim stopama

Jednu veliku epohu Milana obilježio je Podgoričanin Dejan Savićević. Milan se sprema za nove velike pohode, a u centru njih bi trebalo da bude još jedan Podgoričanin koji je prve fudbalske korake napravio u Mladosti - Stevan Jovetić
12 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.06.2015. 20:44h

Jednu veliku epohu Milana obilježio je Podgoričanin Dejan Savićević. Milan se sprema za nove velike pohode, a u centru njih bi trebalo da bude još jedan Podgoričanin koji je prve fudbalske korake napravio u Mladosti - Stevan Jovetić.

Gazeta delo sport je objavila da je cilj Siniše Mihajlovića da u napadu ima dvojac Jovetić - Mohamed Salah. Sa Jovetićem je Mihajlović sarađivao u Fiorentini, a Gazeta tvrdi da se novi trener Milana nalazi u Firenci, kako bi postigao dogovor sa Salahom.

I dok dovođenje Jovetioća ne bi trebalo da bude problem, jer mu je zbog dvije ne baš sjajne sezone u Mančester sitiju pala cijena, sa 23-godišnjim Egipćaninom Salahom je već druga priča - Egipćanin je polusezonu proveo na pozajmici iz Čelzija u Fiorentini, kao dio transfera Kvadrada.

Milan se tu ne zaustavlja, potpredsjenik MIlana Adrijano Galijani je u Monte Karlu, gdje želi da se sa Monakom dogovori oko veziste Žofrija Kondogbije, ali mu problem predstavljaju veći iznosi koji za njega daju Inter, Juvantus, a ni Arsenal ne odustaje. Zato se "roso-nerima" dopada ideja Mihajlovića sa Jovetićem, dok Milan želi da podigne kredit kako bi uspio da završi posao i oko transfera napadača Porta, Kolumbijca Džeksona Martinesa.

Bonus video: