Jovetić: Igrali smo slabo, mora bolje

“Mislim da rezultat nije povoljan, ali bili smo blizu i da postignemo treći gol, nakon čega smo primili dva gola", kazao je Kranjčar.
0 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.08.2011. 22:17h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Selektor Crne Gore Zlatko Kranjčar je uprkos porazu od Albanije (2:3) doživio ovacije od strane naših navijača koji su ga ispratili povicima “Cico majstore”. Nakon toga, Kranjčar je u staloženom tonu komentarisao ishod meča.

“Mislim da rezultat nije povoljan, ali bili smo blizu i da postignemo treći gol, nakon čega smo primili dva gola. Neshvatljivo je, međutim, ponašanje domaće publike. U određenim periodima mogu biti zadovoljan prikazanim, a bilo je i nekih slabosti. Vidljivo je bilo da Simonu nedostaje utakmica, dok se Jovetić “dizao” kako je utakmica odmicala, pogotovo u drugom poluvremenu. U prvom dijelu odbrana je dobro odradila posao, morao sam da napravim i neke korekcije jer je Baša tražio zamjenu. Sigurno da će biti bolje kada se vrate Vučinić, Drinčić, Jovanović, tada ćemo biti jači - kazao je Kranjčar i dodao:

“Balić je odigrao dobru utakmicu, pokazao je da može da bude odlična zamjena za Jovanovića. Ne vidim razlog za nezadovoljstvo, iako je bilo nesmotrenosti u pojedinim trenucima, ali treba imati u vidu da je većina igrača još u pripremnom periodu. Savić je odigrao odlično, bio je atraktivan, postigao dva gola, bio je puno motivisan”, zaključio je selektor Crne Gore.

As Fiorentine Stevan Jovetić, koji je odigrao 20-ak minuta na utakmici sa Bugarskom, ovog puta je odigrao svih 90

Lijevi bek hrabrih “sokola” Saša Balić žalio je samo zbog poraza.

“Zadovoljan sam svojom partijom, ali nijesmo imali sreće. U trenucima kada smo vodili sa 2:1 domaćin nas je dobio na individualni kvalitet. Sramota je samo što su se domaći navijači ovako ružno ponašali”, rekao je Balić.

As Fiorentine Stevan Jovetić, koji je odigrao 20-ak minuta na utakmici sa Bugarskom, ovog puta je odigrao svih 90.

“Mislim da smo odigrali slabo, mora bolje. Možda je, ipak, bolje što nam se ovo desilo sada, nego u kvalifikacijama”, kazao je Jovetić.

Kako si zadovoljan tvojom partijom?

“Od sebe uvijek očekujem mnogo, nisam baš zadovoljan. Bilo je pozitivnih stvari, ali može bolje”, zaključio je Jovetić.

Bonus video: