Jovetić: Juve je baš želio da me dovede

Najviše me je privlačilo to što će Juve igrati Ligu šampiona. Ipak, ovdje se dobro osjećam i nije bilo potrebe da selim u Torino", rekao je Jovetić...
81 pregleda 9 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.09.2012. 09:28h

Juventus je završena priča - tvrdi Stevan Jovetić, iako priznaje da je u jednom trenutno bio prilično blizu Torina tokom ljetnjeg prelaznog roka.

Crnogorski napadač je istakao da je tokom ljeta Juventus bio žestoko "zapeo" da ga angažuje, ali i ponovio da je srećan što je ostao u Firenci.

"Moram da priznam da su bili baš ozbiljni u namjeri da me angažuju. Naravno, u jednom trenutku sam razmišljao o transferu, ali i to je normalno. Najviše me je privlačilo to što će Juve igrati Ligu šampiona. Ipak, ovdje se dobro osjećam i nije bilo potrebe da selim u Torino", rekao je Jovetić za "Gazetu delo sport" i dodao je da je predsjednik Fiorentine Andrea dela Vale uticao na odluku da ostane na "Frankiju".

Mediji na Apeninima su prije nekoliko dana lansirali informaciju da Fiorentina sprema novi ugovor za Jovetića, i to s klauzulom po kojoj bi mogao da za 40 miliona eura napusti klub, ali samo pod uslovom da ne pojača "staru damu".

Jovetić je prošle sezone bio najbolji strijelac Fiorentine sa 14 golova, a ove je u prva dva kola dao već tri (dva Udinezeu i jedan Napoliju).

Crnogorskom reprezentativcu ugovor sa klubom iz Firence ističe u junu 2016. godine, a uprava klubu mu je saopštila da će tek na kraju ove sezone moći da promijeni sredinu.

Bonus video: