Jovetić: Kao da smo dobili Španiju

"Čuli smo da je u Crnoj Gori slavlje kao da smo dobili Španiju. Pobjedu posvećujemo navijačima, nadamo se dobrom rezultatu i protiv Engleske", rekao je Jovetić
70 pregleda 11 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.03.2013. 23:38h

Od specijalnog ozvještača "Vijesti"

Uz malo sreće, i Stevan Jovetić je mogao do gola u Moldaviji, ali dobro je i ovako...

"Dobro smo igrali prvih 15 minuta, onda smo pali, oni to iskoristili i stavili nas na muke. Isključenje Pekovića nam je dalo dodatnu snagu, i dominirali smo kada smo ostali sa 10 igrača. Teren je bio loš, vremenski uslovi katastrofalni, protivnik težak, ali uspjeli smo. Sad želimo da se odmorimo i spremimo za Englesku. Mnogo bitna pobjeda, čuli smo da je u Crnoj Gori slavlje kao da smo dobili Španiju. Pobjedu posvećujemo navijačima, nadamo se dobrom rezultatu i protiv Engleske".

Damjanović: Otvara nam se mogućnost i za 1. mjesto

"Dobro smo počeli, ali oni su izjednačili igru. Posebno je bilo teško kada smo ostali sa igračem manje, ali zbog toga je ova pobjeda ovako slatka, velika i važna. Sada malo da slavimo, ali ne previše jer moramo da se pripremimo za Engleze. Biće to velika utakmica, jer je rezultat susreta između Ukrajine i Poljske odličan za nas. Taj ishod nam otvara mogućnost da uz povoljan rezultat protiv Engleske jurimo i 1. mjesto u grupi".

Bonus video: