Jovetić na skeneru Atilija Lombarda

Skaut mančesterskog tima, legendarni italijanski "ćelavac" Atilio Lomabrdo, službeno je gledao dva posljednja meča Fiorentine (u Đenovi, i kući sa Kjevom) kako bi ispratio svaki korak crnogorskog reprezentativca
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2012. 07:29h

Nakon Čelzija, Stevan Jovetić je na meti Mančester sitija, pišu engleski mediji.

Zbog toga je skaut mančesterskog tima, legendarni italijanski "ćelavac" Atilio Lomabrdo, službeno gledao dva posljednja meča Fiorentine (u Đenovi, i kući sa Kjevom) kako bi ispratio svaki korak crnogorskog reprezentativca.

Trener Roberto Manćini će, ako ostane na klupi, na ljeto vjerovatno prodati Karlosa Tevesa, nakon neuspjelog pokušaja da ga se "otarasi" zimu. Kako Edin Džeko već duže vremena ne igra u očekivanoj formi, a kako se i sve češće spominje povratak Marija Balotelija u Italiju, u napadu Sitija će biti mjesta za dovođenje novih fudbalera.

Stevan Jovetić je izgleda glavna meta...

"Da li ću ostati u Firenci? Vidjećemo, ne zavisi samo od mene", izjavio je nedavno Jovetić, koji ima ugovor sa Fiorentinom do 2016. godine.

Fiorentina se bori za opstanak u Italiji i zato je iluzorno očekivati da će fudbaler koji je ove sezone već dao 12 golova, a za kojeg se interesuju najveći evropski klubovi, ostati još dugo...

Bonus video: