Jovetić: Ne tražimo alibije, želimo da iskoristimo šansu

"Ne, nećemo kukati za povredama, niti se pravdati problemima. Imamo šansu koju želimo da iskoristimo, koliko god bila teška", kaže Jovetić
16 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2013. 23:44h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

London - Stevan Jovetić potvrdio je da će bit spreman za utakmicu ako izdrži trening na Vembliju. A izdržao ga je!

"Osjećam se dobro, igraću".

Novi as Mančester sitija će kao kapiten predvoditi saigrače u najvažnijoj utakmici do sada.

"Oslabljeni smo dosta, ali moramo da se izborimo sa tim i izađemo na teren kao da nemamo probleme. Moramo da damo sve od sebe, često puta smo uspjeli i bez najvažnijih fudbalera. Poznajemo Engleze, u pitanju je fantastilčna ekipa, neće nam biti lako, ali vjerujemo u dobar rezultat".

Uz konstataciju da „nije slučajno što je Crna Gora tri puta odigrala neriješeno sa Engleskom“, Jovetić je otkrio domaćim novinarima šta bi mogao da bude glavni faktor eventualnog podviga Crne Gore na Vembliju.

"San svih nas je da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo. Prošle godina nismo uspjeli da odemo na Euro, bili smo blizu, ali sada imamo iskustvo više. Engleska je, sa druge strane, puno puta igrala na velikim takmičenjima i ubijeđen sam da je naša želja veća".

Jovetić kaže da Crna Gora neće tražiti alibije.

"Ne, nećemo kukati za povredama, niti se pravdati problemima. Imamo šansu koju želimo da iskoristimo, koliko god bila teška".

Na kraju, može li najveća zvijezda crnogorskog tima na večerašnjem meču da konačno postigne gol za reprezentaciju, i to u zemlji u kojoj živi već nekoliko mjeseci.

"Igrati za svoju zemlju je nešto naljepše i bio bih najsrećniji kada bi se to desilo. Sa druge strane, siguran sam da bi Englezi to razumjeli. Ali, da sačekamo sjutra", zaključio je Jo-Jo.

Galerija

Bonus video: