Jovetić: Razočaran sam

"Razočaran sam. Mislim da nam ovo nije trebalo", rekao je crnogorski napadač
87 pregleda 8 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.03.2015. 00:03h

Nakon meča mnogi igrači kao da su ostali nijemi ili nisu željeli da govore mnogo za medije.

Ipak, novopečeni reprezentativac Adam Marušić je kazao da žali što se desilo jer mu je ovo bio debi za "hrabre sokole".

"Znamo svi šta se desilo u prvom minutu, ja nisam vidio tačno, ali mi je rečeno. Mi smo dali svoj maksimum, što je bitno. Sada ćemo vidjeti šta će biti. Meni je žao što se sve ovo izdešavalo noćas, jer sam debitovao za reprezentaciju pred punim stadionom, ali šta je tu je, idemo dalje. Kada smo odbranili penal, mislim da bi utakmica bila prelomljena u tom trenutku i mogli bismo da postignemo pogodak", rekao je Marušić.

Stevan Jovetić smatra da su Rusi samo čekali novi ispad u drugom poluvremenu da se meč prekine.

"Razočaran sam. Mislim da nam ovo nije trebalo. Izašli smo i pružili maksimum, odbranili penal, ali šta reći nakon ovakvog meča. Kod drugog prekida je neki novčić ubačen. Rusi kao da su čekali da se nešto desi, jer im je rečeno na poluvremenu da ukoliko se dogodi i najmanji incident da prijave sudiji. Najviše ćemo mi da ispaštamo, a ja se nadam da neće kazna biti ogromna", kazao je Jo-Jo.

Nakon izjave za ruske medije, Mladen Kašćelan se obratio i našim, za koje je kazao da bi navijači trebalo da bodre reprezentaciju.

"Mislim da je golman Rusije pogođen nekim predmetom, nisam tačno siguran čime. Nisam vidio kada se to tačno desilo, pa ne mogu da tvrdim. Žao mi je momaka iz ekipe, jer su dali sve od sebe, ali uzalud. Trebali bi ljudi da dođu uz nas i da nas bodre, ali se nađe pojedinac koji napravi ispad. Borili smo se, napadali, ali nismo iskoristili šanse. Nakon toga je došao penal, koji ne bih komentarisao. Lično mislim da nije bio, ali eto, dosuđen je. Odbranio ga je Poleksić i ne znam može li da se desi nešto bolje za ekipu, jer smo se psihički podigli", naveo je Kašćelan.

Bonus video: