Jovetić sa novim imidžom spasao „violu”

Napadaču Fiorentine je ovo sedmi gol u Seriji A ove sezone i dijeli 5. mjesto na listi strijelaca zajedno sa Edinsonon Kavanijem i Sebastijanom Đovinkom
0 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta/AP
Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.12.2011. 22:41h

Pogodak Stevana Jovetića u 88. minutu bio je dovoljan samo za remi Fiorentine, koja i dalje posrće, uprkos promjeni trenera (Sinišu Mihajlovića je zamijenio Delio Rosi).

„Viola” je igrala 2:2 sa Atalantom na „Frankiju”, a crnogorski reprezentativac je pogodio za konačan rezultat, nakon što je Fiorentina vodila od 9. minuta (pogodak Đilardina), a tim iz Bergama u samom finišu preokrenuo rezultat - pogađali su Masijelo nakon velike greške Boruca i Denis.

Jovetić se, inače, vratio u tim poslije povrede, a osim pogotkom, povratak je obilježio i novom frizurom koja je proteklih dana bila jedna od glavnih tema na sportskim portalima na Apeninima.

"Dominirali smo u prvom poluvremenu, a kasnije smo pali. Moj gol? Drago mi je zbog pogotka, ali smo ovaj meč morali da dobijemo. Igrao sam i lijevo i desno, to nije moja uloga...", rekao je Jovetić za zvanični sajt kluba.

Napadaču Fiorentine je ovo sedmi gol u Seriji A ove sezone i dijeli 5. mjesto na listi strijelaca zajedno sa Edinsonom Kavanijem i Sebastijanom Đovinkom.

Ispred njega su samo Herman Denis, Antonio di Natale, Zlatan Ibrahimović i Miroslav Klose.

Milan je imao dosta problema sa Sijenom, ali je na kraju upisao tri boda (strijelci Noćerino i Ibrahimović iz penala) koji su ga lansirali na prvo mjesto na tabeli sa bodom i utakmicom više od Juventusa i Udinezea.

Kjevo je bio bolji od Kaljarija sa 2:0 i prekinuo seriju od tri neuspjeha.

Rezultati

Fiorentina - Atalanta 2:2 (Đilardino 9, Jovetić 88 - Masijelo 81, Denis 86)

Milan - Sijena 2:0 (Noćerino 54, Ibrahimović (penal) 64)

Kjevo - Kaljari 2:0 (Tero 35, Sardo 57).

Sjutra

Katanija - Palermo

Ćezena - Inter

Đenova - Bolonja

Juventus - Novara

Parma - Leće

Lacio - Udineze

Napoli - Roma

Bonus video: