Jovetić sa osmjehom na treningu Crne Gore; Monako: Ponosni smo što je sa nama

"Ponosni smo što smo doveli Stevana Jovetića u Monako. To je igrač koji je nastupao u najjačim ligama i kojima iskustvo sa najvećeg nivoa", rekao je potpredsjednik Monaka Vadim Vasiljev.
3 komentar(a)
Trening reprezentacije, Foto: Filip Roganović
Trening reprezentacije, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 29.08.2017. 20:08h

Stevan Jovetić se vratio iz Monte Karla, kao igrač Monaka odradio je prvi trening sa reprezentacijom Crne Gore u sklopu priprema za mečeve sa Kazahstanom i Rumunijom.

Raspoložen, zadovoljan, kao i uvijek kada je u nacionalnom timu, ali danas makar i za nijansu više, jer je riješio važno pitanje i budućnost svoje klupske karijere, potpisom na četvorogodišnji ugovor sa šampionom Francuske.

U Monaku, klubu koji je prošle sezone bio u centru pažnje zbog sjajnih rezultata, a ovog ljeta zbog uzbudljivog prelaznog roka, multi-milionskih transfera Bernarda Silve, Bakajoka i Mendija, te najavljenog odlaska Mbapea, ponosno čekaju Stevana.

"Ponosni smo što smo doveli Stevana Jovetića u Monako. To je igrač koji je nastupao u najjačim ligama i kojima iskustvo sa najvećeg nivoa. Sa 27 godina, on je veliki fudbaler koji je u punoj zrelosti. Uvjereni smo da će imati kod nas imati sve uslove da pokaže svoj talenat", rekao je potpredsjednik Monaka Vadim Vasiljev.

Bonus video: