Jovetić u Njemačkoj na specijalnim pregledima

Povreda mišića je razlog zbog kojeg će Jo-Jo kod provjerenog doktora Milera-Volfarta u Minhenu tražiti dozvolu za nastup protiv Rome u subotu veče
1 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 06.12.2012. 20:23h

Stevan Jovetić putuje u Njemačku na specijalne preglede, ali stanje nije alarmantno - najbolji igrač Fiorentine mogao bi da se nađe u timu već za subotnji derbi protiv Rome na “Olimpiku”.

Crnogorski fudbaler povrijedio je mišić prošlog mjeseca, a povreda se “otegla” mnogo duže nego što je očekivao medicinski tim Fiorentine, ali i sam Jovetić.

To je razlog zbog kojeg će Jo-Jo kod provjerenog doktora Milera-Volfarta u Minhenu tražiti dozvolu za nastup na “Olimpiku” u subotu veče, u jednom od najvažnijih mečeva tima iz Firence od početka sezone.

“Gazeta delo sport” piše da Jovetić ima problema sa mišićem lijeve noge, ali da osjeća opterećenje i na desnoj, koju je operisao prije dvije godine (ligamenti koljena).

Posljednji meč sa Fiorentinu Jovetić je odigrao 4. novembra protiv Kaljarija, kada je i postigao gol u pobjedi 4:1. Nakon toga je propustio četiri utakmice u prvenstvu i jednu u Kupu Italije.

I bez najboljeg fudbalera, Fiorentina dobro gura. “Viola” nije poražena u prvenstvu već devet utakmica i trenutno sa Lacijom dijeli četvrto mjesto na tabeli.

Bonus video: