Jovetić: Ubijeđen sam da idemo na EP

"Grupa je neizvjesna i manje-više su sve reprezentacije ujednačene"", rekao je Jovetić
7 komentar(a)
Crna Gora - Švedska, Foto: Savo Prelević
Crna Gora - Švedska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.11.2014. 23:44h

Crnogorski fudbaleri su bili djelimično zadovoljni remijem protiv Švedske.

"Imali smo pehova sa povredama, ali smo navikli na to. Na početku su Šveđani izvršili pritisak i postigli gol. To je bio težak udarac za nas, ali smo se izdigli i preuzeli inicijativu. Nakon tih dvadesetak minuta u kojima je Švedska dominirala smo stvorili nekoliko šansi, ali nismo uspjeli da postignemo gol. Odigrali smo odlično i situacija u grupi će da bude neizvjesna do kraja, ali sam ubijeđen da ćemo da prođemo na Evropsko prvnstvo. Postigao sam pogodak sada mi je mnogo lakše i presrećan sam zbog toga, ali mi je žao što nismo trijumfovali. Zahvalio bih se publici na podršci, valjda i oni vjeruju da možemo da se plasiramo na prvenstvo Evrope. Grupa je neizvjesna i manje-više su sve reprezentacije ujednačene", rekao je strijelac jedinog gola za Crnu Goru Stevan Jovetić.

Vladimir Volkov: Primili smo rani gol i to nas je presjeklo. Kasnije smo igrali na pogrešan način, bili smo pod pritiskom, ali nas raduje to da smo uspjeli da se vratimo i postignemo pogodak. Mislim da je bod u ovom trenutku najbolji ishod. Imamo iste šanse kao i druge ekipe, jedino se Austrija malo izdvojila, ali do kraja vjerujemo u prolaz u narednu rundu.

Vladimir Jovović: Bili smo bolji tokom većeg dijela utakmice, ali smo primili gol nakon greške. Pokazali smo karakter i vratili se, pokazali da smo psihički jaki. Stigli smo do remija mada mislim da smo mogli da pobijedimo. Falio nam je dugo taj da kažem detalj da se vratimo i dobili smo ga u vidu penala koji je Jovetić iskoristio".

Bonus video: