Junajted nudi kratkoročni ugovor Ibri?

Specijalni i uprava „crvenih đavola” su predložili Ibri da ostane u Mančesteru dok se oporavi od operacije prednjih ukrštenih ligamenata, te da se obaveže na novu vjernost ako bude potpuno zdrav
82 pregleda 0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.06.2017. 10:12h

Prošle sedmice je Mančester junajted objavio da neće iskoristiti opciju o produžetku ugovora sa Zlatanom Ibrahimovićem i krenuo u potragu za novim napadačem.

Čini se da je Alvaro Morata blizu „Old traforda”, ali je na pomolu preokret kada je u pitanju legendarni Šveđanin - „Mančester ivning njuz” piše da mu Žoze Murinjo nudi novi, kratkoročan ugovor.

Naime, Specijalni i uprava „crvenih đavola” su predložili Ibri da ostane u Mančesteru dok se oporavi od operacije prednjih ukrštenih ligamenata, te da se obaveže na novu vjernost ako bude potpuno zdrav.

Pitanje je da li će strijelac 28 golova u tek završenoj sezoni pristati na ovu ponudu, jer ga traže brojni klubovi iz svih krajeva svijeta, ali bi mogućnost da igra u Ligi šampiona, i to sa jakim Junajtedom, mogla da bude odlučujuća...

Junajted je dogovorio dolazak štopera Viktora Lindelefa iz Benfike, blizu je i Ivan Perišić iz Intera, a Murinjo hoće i dva momka sa kojima je sarađivao u Realu.

Za Moratu, koji je debitovao za “merengese” sa 18 godina u prvoj sezoni (2010/2011) Specijalnog na klupu velikana sa „Santjago Bernabeua”, ponudiće 70 miliona eura, a 45 će dati Monaku za Fabinja.

Brazilac koji je do ove sezone bio desni bek je blistao na poziciji zadnjeg veznog i omogućiće Murinju da ga “šeta” gdje mu je neophodniji.

Fabinjo je 2012. stigao u portugalski Rio Ave iz Fluminensea, a odmah je proslijeđen na pozajmicu u Real Madrid Kastilju, a Murinjo mu je dao i 14 minuta u prvom timu. Ušao je u igru 8. maja 2013. protiv Malage i asistirao Anhelu di Mariji za konačnih 6:2.

Potom je dvije godine bio u Monaku na pozajmici, koji ga je 2015. kupio za šest miliona eura. U Kneževini je postao jedan od boljih igrača i sada je vrijeme da se na njemu zaradi...

Bonus video: