Juve može i bez Ronalda, Napoli slavio na Sardiniji, Fiorentina nokautirala Sampdoriju

Pobjeda "stare dame", tim iz Firence dao pet golova u Đenovi
2603 pregleda 0 komentar(a)
Dibala pogađa iz slobodnog udarca, Foto: Flashscore.com
Dibala pogađa iz slobodnog udarca, Foto: Flashscore.com
Ažurirano: 16.02.2020. 20:32h

Juventus je odmorio Kristijana Ronalda, Miralem Pjanić je igrao manje od pola sata, ali pobjeda protiv Breše nije dovedena u pitanje.

"Stara dama" je slavila 2:0 u Torinu u meču u kojem je kontrolisala stvari, pogotovo nakon što je u finišu prvog poluvremena ostala s igračem više.

Paulo Dibala je iz slobodnog udarca, upravo nakon isključenja Ajea, otvorio protivnika, a tačku na pobjedu stavio je Huan Kvadrado u 75. minutu.

Juve sada ima tri boda više od Intera, četiri od Lacija, koji se od 20.45 sastaju u Rimu.

Napoli je pobijedio Kaljari na Sardiniji 1:0 i preskočiop ga na tabeli.

Jedini gol postigao je Dris Mertens u 66. minutu, pa su Napolitanci opet u igri za plasman na evropsku scenu.

Kaljari, koji je dugo bio hit sezone, u seriji je od devet utakmica bez pobjede. Posljednji put je pobijedio Sampdoriju 2. decembra (4:3).

A navijače Sampdorije će dobro zapamtiti duel sa Fiorentinom - "viola" je u Đenovi pobijedila čak 5:1, bilo je i 5:0 15 minuta prije kraja.

Autogol Torsbija, pa po dva pogotka Dušana Vlahovića i Federika Kjeze lansirali su goste ka ubjedljivom trijumfu, koji je u finišu samo donekle ublažio Manolo Gabjadini.

Napadač Parme Žervinjo je u januaru želio transfer u katarski Al Sad, a kada je sve propalo morao je da se izvini klubu i saigračima da bi opet zaigrao.

Dočekao je šansu i iskoristio je - napadač iz Obale Slonovače je bio strijelac protiv Sasuola (1:0), pa Parma sada ima 35 bodova, koliko i šestoplasirana Verona i vjeruje u plasman u Ligu Evrope.

TABELA

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Bonus video: