Juve pokazao moć u Firenci i plasirao se u finale (video)

"Stara dama" slavila sa 3:0 i potpuno anulirala minus iz prve utakmice u Torinu kada je bilo 2:1 za "violu"
2 komentar(a)
Juventus, Foto: Beta/AP
Juventus, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.04.2015. 20:51h

Koliko je Juventus dominantan u Italiji postalo je valjda još jasnije večeras, nakon što je počistio Fiorentinu u revanšu polufinala Kupa Italije.

"Stara dama" je deklasirala "violu" sa 3:0 na "Artemio Frankiju" anulirajući minus od 2:1 iz prve utakmice koji, kada se sve sabere, nije značio ništa u ovom revanšu.

Jer, Juve je bio perfektan, Fiorentina neprepoznatljiva, pa tim Masimilijana Alegrija i dalje ima šansu da se bori za tri trofeja.

Pored Kupa, Seriju A je praktično već osvojio, a u igri je i za Ligu šampiona. U Evropi ga tek čeka dvomeč četvrtfinala s Monakom...

Alesandro Matri je u 21. najavio pohod Juvea kroz renesansni grad, a kada je Roberto Pereira u samom finišu poluvremena donio 2:0 postalo je jasno da će ovo biti teška noć za navijače Fiorentine.

U nastavku se upisao i Leonardo Bonući kada je Fiorentina potpuno bila razbijena banda, jer praktično nije imala odbranu.

Stefan Savić se nakon poverde vratio u sastavu Vinćenca Montele i odigrao 90 minuta.

Drugi finalista biće poznat sjutra veče nakon duela Napolija i Lacija u Napulju. U prvom meču u Rimu nije bilo pobjednika (1:1).

Bonus video: