Juventus i Napoli lako protiv Kaljarija i Parme

55 pregleda 0 komentar(a)
Karlos Teves, Foto: Beta/AP
Karlos Teves, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.12.2014. 22:06h

Juventus je lako došao do sva tri boda na Sardiniji protiv Kaljarija - šampion je slavio 3:1, u prvoj utakmici 16. kola Serije A, i došao do 12. pobjede ove sezone.

Da neće imati većih problema torinska "Stara dama" najavila je već na početku susreta, kada je golovima Tevesa i Vidala imala vođstvo od 2:0 poslije 15 minuta igre.

Kaljari je pretrpio osmi poraz i ostao u zoni ispadanja.

Juventus je sa utakmicom više odmakao četiri boda drugoplasiranoj Romi.

Pobjedu je upisao i Napoli koji je u Napulju savladao Parmu sa 2:0. Susret je riješen već nakon pola sata igre, a Napolitanci su sedmom pobjedom ove sezone ponovo preuzeli treće mjesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Parma je, s druge strane, već 13. porazom ostala na samom dnu i najozbiljniji je kandidat za prelazak u drugoligašku konkurenciju.

Inzagi: Roma je jedan od najjačih timova u Italiji

Trener Milana Filipo Inzagi rekao je danas da će se njegova ekipa predstojećeg vikenda suočiti sa jednom od najboljih ekipa u Italiji - Romom.

"Roma je jedan od najjačih timova u Italiji, koji je, nažalost, ispao iz Lige šampiona. Znamo da će to biti teška utakmica, ali mi smo ekipa koja želi da bude velika i zato moramo da odigramo savršenu utakmicu. Mi smo Milan i želimo da odigramo veliku utakmicu", rekao je Inzagi za italijanske medije.

Rezultati

Kaljari Juventus 1:3 (Rosetini 65 - Tevez 3, Vidal 15, Ljorente 50).

Napoli - Parma 2:0 (Zapata 19, Mertens 30. penal)

Subota

Sasuolo - Ćezena

Roma - Milan

Nedjelja

Verona - Kjevo

Atalanta - Palermo

Fiorentina - Empoli

Sampdorija - Udineze

Torino - Đenova

Inter - Lacio

Bonus video: