Kad lopta neće u gol...

Podgoričani su igrali meč bez Dragana Boškovića, koji je blizu prelaska na Tajland, u ekipu Supanburi
1 komentar(a)
Adrović, Foto: Savo Prelević
Adrović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.02.2013. 23:05h

Novi poraz, stare boljke - Budućnost je u Antaliji poražena od kazahstanskog Atiraua sa 1:0, uz još jednu seriju promašaja pred protivničkim golom.

Slično je bilo prije tri dana protiv bjeloruskog Naftana, kada je bilo neriješeno 1:1.

"Opet nismo bili precizni u završnici, loša realizacija nas prati tokom cijelih priprema u Turskoj. Stvaramo dosta prilika, ali nam je učinak slab. Ne mogu reći da me to ne brine, ali bolje je da promašujemo sada, nego u prvenstvu", ponovio je trener “plavih” Radislav Dragićević ono što je rekao i prije tri dana.

Utakmica je riješena već u 1. minutu. Tada je tim nekadašnjeg trenera Budućnosti Miodraga Radulovića poveo sa 1:0 i vođstvo je sačuvao do kraja, umnogome zahvaljujući i promašajima Adrovića i Cmiljanića.

Podgoričani su igrali meč bez Dragana Boškovića, koji je blizu prelaska na Tajland, u ekipu Supanburi.

"Vidjelo se koliko nam fali Bošković. To je igrač koji nam dosta znači u napadu, ali moraćemo da tražimo nova rješenja. Definitivno da nam je izbor opcija sada sužen", rekao je Dragićević.

„Plavi“ su počeli u sastavu: Agović, Kamberović, Tomković, Peković, Orahovac, Nikola Vukčević, Kalezić, Golubović, Marko Vukčević, Adrović i Radonjić.

To bi otprilike mogla da bude postava za meč 1. kola nastavka šampiona, protiv Čelika pod Goricom. Bez Flavija i Radunovića, koji nemaju pravo nastupa zbog kartona.

Podgoričani se danas vraćaju iz Antalije i do početka prvenstva, 26. februara, treniraće na svom kampu.

Bonus video: