"Kad sam pričao sa njim prije četiri mjeseca, bio je srećan"

Sportski list iz Barselone “El Mundo deportivo” piše da su u klubu uvjereni da će Mesi potpisati novi ugovor, a da će pregovori biti intezivirani u decembru, kada iz Argentine doputuje Leov otac Horhe
1 komentar(a)
Mesi, Foto: Reuters
Mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.11.2016. 15:59h

Vijest koju je danas lansirala “Marka” da je Leo Mesi u junu odbio ponudu da produži ugovor sa Barselonom izazvala je pometnju u svjetskoj fudbalskoj javnosti, koja se pita da li će najbolji igrač današnjice 2018. godine napustiti katalonski klub.

Čelnici “blau-grane” nisu se zvanično oglašavali, nisu demantovali da postoji ozbiljan problem u pregovorima, a nema ni Mesijeve reakcije na priču da je u pitanju njegov “revolt” zbog problema sa španskim državnim organima oko navodne utaje poreza.

Sportski list iz Barselone “El Mundo deportivo” piše da su u klubu uvjereni da će Mesi potpisati novi ugovor, a da će pregovori biti intezivirani u decembru, kada iz Argentine doputuje Leov otac Horhe.

I argentinski mediji se bave “slučajem Mesi”.

Jedan od onih koji je pristao da govori na tu osjetljivu temu bio je bivši selektor Karlos Biljardo.

“Kada sam pričao sa njim prije četiri mjeseca bio je veoma srećan, sada ne znam. Jasno je da problemi sa vlastima mogu da utiču na Mesija, ali on je u razgovorima sa mnom uvijek isticao da se u Barseloni osjeća kao kod kuće, da je klub njegova druga porodica”, rekao je Biljardo.

Mesi se trenutno nalazi u Argentini, sa reprezentacijom, koju sjutra veče u pola sata iza ponoći po našem vremenu, čeka meč sa Kolumbijom u kvalifikacijama za Mundijal.

Bonus video: