Kadeti: Dvomeč sa Mađarskom

Selektor Ljutica uoči gostovanja Mađarima ističe da će mečevi sa Mađarskom biti generalna proba pred kvalifikacioni turnir
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.08.2013. 17:27h

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica objavio je spisak igrača za prijateljske mečeve sa odgovarajućom selekcijom Mađarske, objavljeno je na sajtu FSCG.

Naši kadeti odigraće prijateljski dvomeč sa vršnjacima iz Mađarske na gostujućem terenu, 27. i 19. avgusta 2013. godine. Početak prvog meča zakazan je za 19.30 časova dok je početak revanša zakazan za 11 časova.

Selektor Ljutica uoči gostovanja Mađarima ističe da će mečevi sa Mađarskom biti generalna proba pred kvalifikacioni turnir.

"Prijateljski dvomeč u Mađarskoj nam predstavlja generalnu probu pred kvalifikacije za U17 Evropsko prvenstvo koje nas očekukuju 0d 08. do 13. oktobra u Bosni i Hercegovini. Nećemo biti kompletni jer zbog povrede ne možemo da računamo na Momčila Raša iz Igala, dok Stefana Vukčevića iz Zete neće biti zbog školskih obaveza, dvojice igrača koji su od prve akcije sa nama. Utakmicama u Mađarskoj provjerićemo trenutnu formu kandidata, dati maksimium da pružimo dobru igru čime ćemo nastaviti započeto u oktorbu prošle godine na utakmici u Trebinju - rad sa selekcijom kako bi spremni i uigrani dočekali kvalifkacije. Svi pozvani kandidati dobiće priliku u ova dva meča, rekao je Ljutica.

Na spisku su golmani Milisav Vuksanović (Budućnost), Matija Šarkić (Anderleht, Belgija), odbrana Stefan Knežević, Miloš Raičević (Zeta), Božidar Đukić, Blagoje Đurković (Budućnost), Nikola Popović (Sutjeska) i Bojan Magud (Grbalj), vezisti Danilo Marković, Marko Burzanović, Miomir Đuričković (Budućnost), Vuk Orlandić, Balša Boričić (Mladost), Oliver Šarkić (Anderleht, Belgija) i napad: Zoran Petrović (Mladost), Nikola Vujnović (Radnički Obrenovac, Srbija), Driton Camaj i Mihailo Petrović (Budućnost).

Bonus video: