Kakav rezultat: 300 golova Mesija u profesionalnoj karijeri

Deul na “Valjekasu” obilježio je Leo Mesi, ne zbog lijeph golova u 47. i 89. minutu, već zbog rijetkog dostignuća - Argentinac je nakon prvog pogotka dobio čestitke saigrača za svoj 300. gol u profesionalnoj karijerI
1 komentar(a)
Mesi, Foto: Beta/AP
Mesi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.10.2012. 22:28h

Barselona je marširala predgrađem Madrida i protiv Rajo Valjekana upisala osmu pobjedu u devet utakmica ove sezone u Primeri.

Deul na “Valjekasu” obilježio je Leo Mesi, ne zbog lijeph golova u 47. i 89. minutu, već zbog rijetkog dostignuća - Argentinac je nakon prvog pogotka dobio čestitke saigrača za svoj 300. gol u profesionalnoj karijeri, računajući nastupe za Barselonu i reprezentaciju Argentine. Brojka je u finišu meča otišla na 301...

“Pčelice”, za koje je svih 90 minuta igrao Andrija Delibašić, držale su se do 19. minuta, kada je Fabregas sjajnim pasom pocijepao odbranu domaćina, a Vilja rutinski pogodio mrežu. Fabregas se u nastavku i sam upisao u strijelce, a osim golova Mesija, pogodio je i Ćavi... Koliko su Katalonci rutinski odradili meč govori i posjed lopte, koji nije bio previše izražen na stani Barselone (55 odsto).

U derbiju Galicije Selta i Deportivo su podijelili bodove.

Atletiko Madrid će danas protiv Osasune pokušati da se opet izjednači sa Barselonom, dok Real Madrid putuje na ostrvo, na Baleare, gdje ga čeka okršaj sa Majorkom.

Rezultati

Rajo Valjekano - Barselona 0:5

Vilja 19, Mesi 47, 88, Ćavi 79, Fabregas 80

Espanjol - Malaga 0:0

Betis - Valensija 1:0

Sevilja 9

Selta - Deportivo 1:1

Bermeho 8 - Domingez 29

Nedjelja

Saragosa - Sevilja

Levante - Granada

Atletik Bilbao - Hetafe

Atletiko Madrid - Osasuna

Majorka - Real Madrid.

Ponedjeljak

Valjadolid - Real Sosijedad.

Bonus video: