Kapiten Vlahović završio posao

"Poslije gola smo preuzeli kontrolu utakmice i u drugom poluvremenu smo propustili brojne šanse za ubjedljiviji trijumf", rekao je trener Rudara Mirko Marić
1 komentar(a)
Vlahović, Foto: Luka Zeković
Vlahović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.09.2014. 22:01h

Rudar ne da vrh prvoligaške tabele, pošto je predvođen kapitenom Nedeljkom Vlahovićem, strijelcom dva pogotka, osvojio tri boda na gostovanju Grblju.

Nakon ravnopravne igre u 40. minutu je Predrag Brnović sjajno pronašao Jovovića, kojem nije bilo teško da savlada Gorana Vukliša.

A ako golman Grblja nije mogao ništa kod gola Jovovića, tri minuta kasnije je loše intervenisao kod slobodnog udarca Vlahovića.

Ispostavilo se da je Vukliša poremetila povreda desnog oka u sudaru sa Jovovićem u 29. minutu, pa je na poluvremenu kolima hitne pomoći prevezen u risansku bolnicu.

"Do 40. minuta bila je izjednačena utakmica. Pokazalo se da je protiv Grblja, naročito na njegovom terenu, teško igrati. Ipak, poslije gola preuzeli smo kontrolu utakmice i u drugom poluvremenu smo propustili brojne šanse za ubjedljiviji trijumf", rekao je trener Rudara Mirko Marić.

Na poluvremenu je na gol domaćina stao Ljubomir Đurović, koji je saigrače spasao katastrofe. Kod udarca Vlahovića u 90. minutu, ipak nije imao nikakve šanse.

"Zaslužena pobjeda Rudara, koji je bio daleko kvalitetniji tim. Mi smo pokušali da visokim presingom pariramo, ali smo to uspijevali samo do primljenog gola Potrebno je sada psihološki oporaviti ekipu i spremiti je za gostovanje na Cetinju", kazao je Marko Vidojević, trener Grblja.

Osim Rudara, aplauze je zaslužila i uprava Grblja koja je odlučila da prihod od prodaje ulaznica uplati 26-godišnejm Baraninu Milošu Džarliću, kojem je potrebno liječenje u Švajcarskoj.

Bonus video: