Karijus je više od pola sata protiv Reala branio s potresom mozga!

Sve zbog duela sa Serhijom Ramosom koji ga je udario laktom u glavu
142 pregleda 0 komentar(a)
Loris Karijus, Foto: Reuters
Loris Karijus, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.06.2018. 19:14h

Real Madrid je prije desetak dana postao prvak Evrope treći put zaredom, u međuvremenu je Zinedin Zidan podnio ostavku i uzdrmao fudbalski svijet...

Ipak, nakon finala protiv Liverpula se svakodnevno piše od golmanu "redsa" Lorisu Karijusu, tragičaru duela u Kijevu.

Prvo zato što je s dvije kardinalne greške doprinio porazu svoje ekipe, potom jer ga je ostavila djevojka, a sada je situacija još ozbiljnija - njemački golman je otputovao u Boston na snimanje glave i konstatovano je da je u duelu sa Serhijom Ramosom zaradio potres mozga.

"Nakon što smo pažljivo pogledali utakmicu i uzeli u obzir njegovo ponašanje prije i odmah poslije kontakta, fizičkim ispitivanjem i medicinskim procjenama smo zaključili da je gospodin Karijus doživio potres mozga tokom meča 26. maja 2018. godine", navodi se u saopštenju bolnice iz Bostona.

"Karijus postepeno napreduje od traumatičnog udarca i očekujemo da se potpuno oporavi, na osnovu rezultata ispitivanja", navodi se u procjeni.

Ramos je udario Karijusa laktom u glavu neposredno prije gola Karima Benzeme za 1:0, a čuvar mreže i danas osjeća posljedice, zato je i pošao u Sjedinjene Američke Države.

Sada je jasno da je Karijus više od pola sata u finalu igrao sa potresom mozga.

Bonus video: